Blog.

We beantwoorden regelmatig vragen, leren je nieuwe dingen en geven je tips en tricks. Houdt onze blog-pagina daarom ook zeker regelmatig in de gaten. Op de hoogte blijven? Dat kan via ons Instagram account @livingsorandom. Hier nemen we je mee in ons leven en delen hier ook de updates. 

Van interieuradviseur naar fotograaf.

Na een vierjarige opleiding tot interieuradviseur zijn wij in 2020 afgestudeerd. Dat viel precies in de Corona periode, waar in iedereen zelf aan de slag bleek te gaan, omdat sociale contacten en werk voor vele op een lager pitje kwam te staan.

Lees meer »

Een mooie Instagram Feed creëren doe je zo.

Instagram is een mooi platform om een connectie op te bouwen met volgers. Als ondernemer wil je volgers omzetten naar klanten. Maar hoe doe je dat? Wij vertellen jou met plezier wat je kan doen om een Instagram Feed te creëren die 'aesthetically pleasing' is om naar te kijken, maar ook laat zien wie jij bent én waar jij jouw volgers mee zou kunnen helpen.

Lees meer »

Interieurfotografie: Daglicht studio Purmerend

In mei 2022 hebben wij de daglicht studio: The Switch Studio te Purmerend mogen vastleggen. Er werd ons gevraagd verschillende hoekjes te creëren en deze op de foto te zetten om potentiële klanten/fotografen een goed beeld te geven van de mogelijkheden.

Lees meer »

Hoe bepaal ik mijn stijl?

Hoe bepaal ik mijn stijl? Dat is een vraag waar wij ons graag in verdiepen. Wij helpen je graag op weg naar een droominterieur die goed bij jouw past en het leven een stukje makkelijker maakt als je gaat shoppen.Als interieuradviseur/-stylist is het noodzakelijk om te begrijpen wat de opdrachtgever wil en wat zijn/haar stijl is, maar..

Lees meer »

5 tips om jouw foto's naar een hoger niveau te tillen

Goed dat je bezig bent met het ontwikkelen van je fotografie skills. Je weet dat je er meer kan uithalen en laten we  eens samen kijken hoe we dit kunnen aanpakken. Wij zien vaak foto's voorbij komen van ondernemers en hobby fotografen die super toffe beelden 'kunnen' maken en soms zit daar een 'lucky shot' in. Wat we bedoelen met een lucky shot? Nou dat leggen we je eerst graag even uit.

Lees meer »