Een branding shoot, wat is dat?

Gepubliceerd op 1 april 2022 om 19:52

Een branding shoot, wat is dat?

Fotografen in Purmerend en omstreken (Noord-Holland) | Living So Random!

Van (beginnende) ondernemer met wat foto's, naar een onderneming met een duidelijke en professionele look.

Ben jij klaar met die onprofessionele look op je website en social media?

Je bent een ondernemer en merkt dat de foto's op de website tóch niet helemaal (meer) bij jou passen, waardoor je niet compleet achter jouw manier van communiceren staat. Een professionele of juist informele manier van communiceren op de website en social media, is wel wat je wil, maar door de huidige foto's wordt dat niet goed overgebracht.

 

Maar jaa.. Je weet hoe je het niet wil, maar dan is de vraag: hoe wil je het dan wel? Wellicht weet je dit al vanaf het eerste moment, maar heb je hier niet de juiste spullen, inzicht of mensen voor.

 

Weet je het nog niet? NO WORRIES! Naast het maken van mooie foto's, helpen we je ook graag met het helder krijgen van jouw wensen. Dit doen we doormiddel van het maken van een moodboard. Tijdens ons kennismakingsgesprek zullen wij samen met jou kijken naar wie jij bent, wat je doet en natuurlijk wat je wil uitstralen, zodat de investering in de nieuwe beelden soepel verloopt. 

 

Ook is het zo dat wij heel erg visueel zijn ingesteld en vinden het fijn om goed voorbereid te gaan. Door het maken van een moodboard krijg je houvast. Daarnaast is het ook goed ter controle. Is hetgeen wat wij als fotografen/stylisten in gedachten hebben, wel hetzelfde als dat van jou of had je toch iets anders ingedachte. COMMUNICATION IS KEY, BELIEVE ME!

Wat heb ik aan een branding shoot?

Het ondernemen is tegenwoordig niet meer iets online zetten en hop, verkocht. Nee mensen willen mooie plaatjes, een duidelijke omschrijving, maar ook graag weten VAN WIE ze kopen. Het persoonlijke contact is zo belangrijk. 

 

Een branding shoot helpt jou hier dus mee. Na deze shoot heb jij mooie, persoonlijke beelden die jij kan delen met je volgers en website bezoekers, zonder dat je alleen die standaard (stock)foto's of niet zo professionele beelden hoeft te delen.

 

Heb jij dus nieuwe foto's nodig die wel aansluiten bij jouw visie, manier van communiceren en stijl? Wil jij jouw website en social media updaten met mooie beelden? Wil jij meer persoonlijke beelden delen met jouw netwerk, maar heb jij nog geen goede foto's in je camera roll zitten?

 

Wij zouden zeggen, BOEK DIE SHOOT! Wij gaan graag samen met je aan de slag, zodat jij jouw business naar een hoger niveau kan tillen.

Welke prijs hangt er aan zo een investering?

Wij gaan samen met jou aan de slag om te kijken hoe jij jouw potentiële klanten kan aanspreken m.b.t. beelden. Iedereen is uniek, waardoor het dus om maatwerk gaat.

 

De investering die jij doet, kost 297,- euro BTW Vrijgesteld.

Wat is er bij de prijs inbegrepen?

  • Een (vrijblijvend) kennismakingsgesprek.
  • Een gepersonaliseerd moodboard, aan de hand van jouw wensen.
  • 45-60 min. shoot.
  • De mogelijkheid voor 3 kledingwissels.
  • Een gepersonaliseerde pagina met de foto's waar jij je eigen selectie van kan kiezen, met een variërend aanbod van portretten en sfeerbeelden.
  • 20 bewerkte foto's voor jouw website en social media.
  • Een leuke en gezellige tijd.

Waar vindt het plaats?

De ruimte, plek en/of plaats bepaal jij. We hebben zeker wat mooie ruimtes op het oog en kunnen dus zeker samen met jou meedenken. Let er dus wel op dat de locatie en reiskosten niet bij de prijs zijn inbegrepen*.


fotografie zaandam brandingshoot

Boek je shoot en kennismakingsgesprek snel met ons in!

297,- euro BTW Vrijgesteld*

*Locatie en reiskosten niet inbegrepen


Wij kunnen alleen shoots inplannen op woensdagen (ochtend) of zaterdagen. Houd hier dus rekening mee tijdens het doorgeven van een datum.