Wat is een interieurfotograaf?

Gepubliceerd op 7 februari 2024 om 16:30
Studio Atelier Oost Amsterdam | Interieurfotografie Living So Random!

Wat is een interieurfotograaf?

 

Een interieurfotograaf helpt je graag met het vastleggen van je projecten, zodat jij tijd en frustratie bespaard. Het kan namelijk best overweldigend zijn om met een camera te werken, aangezien er veel instellingen en knopjes opzitten. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de compositie.  ;-)

 

Als interieurstylist lever je projecten op, waar zowel de klant als jij erg tevreden mee is. Deze resultaten zijn natuurlijk leuk om toe te voegen in je (online) portfolio, om op deze manier nieuwe klanten aan te kunnen trekken.

 

Het is tegenwoordig zo belangrijk om goed beeldmateriaal te hebben van zowel je projecten als jezelf. Bij wazige, verkeerd belichte foto's haken mensen al snel af en kom je dus niet over zoals je zou willen. Dat is zonde!

 

En laten we eerlijk zijn, hoe vervelend is het als je thuis komt van het shooten er achter komt dat de meeste foto's niet zijn zoals je had verwacht.. Zonde van je tijd en energie. In die tijd had je nieuwe (intake)gesprekken kunnen voeren, een koffietje kunnen doen met die vriendin/collega of je verder kunnen werken aan je indelingsschetsen. 

Interieurfotografie Living So Random
Woonkamer met prachtige styling Amsterdam-Zuid | Interieurfotografie Living So Random!

Voor wie is een interieurfotografie?

Wanneer je opzoek bent naar iemand die een sfeer van een interieur goed weet vast te leggen te fotograferen dan kan je dus terecht bij interieurfotograaf. Vaak zijn dat interieurstylisten en/of -adviseurs, (daglicht)studio eigenaren en tijdschriften.

Is het het waard?

Wil jij meer tijd, meer energie, nieuwe klanten, content voor je social media kanalen, mooie portfolio beelden en geld besparen op fotografie cursussen?
Dan kan een interieurfotograaf een oplossing voor jou bieden.


Wij nemen als fotografen heel graag deze taak uithanden, zodat jij je op jouw andere taken kan focussen. Je hebt tenslotte meer te doen.

Stijlvolle keuken Purmerend | Interieurfotografie Living So Random
Stijlvolle eetkamer Purmerend | Interieurfotografie Living So Random
Stijlvolle woning Purmerend | Interieurfotografie Living So Random

Wat is de investering?

De investering van een interieur fotoshoot is afhankelijk per fotograaf, de duur van een shoot en eventuele extra's. 


Bij ons ligt de prijs van een interieur shoot gemiddeld rond de €375,- euro, dit is inclusief het fotograferen, fotostyling en de nabewerking.
Meer informatie over een interieur shoot vind je via de link. Liever jouw offerte aanvragen? Klik dan hier.

 

Wij lopen altijd samen mét jou het project van te voren door tijdens een strategiesessie.
Op deze manier krijgen wij een beter beeld van jouw gedachtengang en wensen. Zo kunnen wij gericht aan de slag tijdens de fotoshoot.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.