SHOOT MY INTERIOR PROJECT.

Geef de fotografie van jouw projecten uithanden, zodat jij je tijd in je bedrijf en je opdrachtgevers kan stoppen.

Herken jij dit?

 

 • Je bent erg druk met alle meetings, kleur- en materiaalplannen, ontwerpen etc., waardoor je het plaatsen van je opgeleverde projecten maar vooruit blijft schuiven.

 

 • Door alle meetings en alle nieuwe kennismakingsgesprekken met potentiële opdrachtgevers heb je absoluut even geen zin om jouw afgeronde project vast te leggen, het kost zoveel tijd! 

 

 • Elke keer verschijnt het weer op in je to-do lijst, een afspraak maken voor de fotografie met jouw opdrachtgevers die enorm trots zijn op het eindresultaat. Jij denkt,, 'Oh, komt wel.'

 

 • Door alle nieuwe en lopende projecten, blijft het updaten van je portfolio een taak voor later. Social media posts worden uitgesteld, omdat je nog geen mooie beelden kan delen van de projecten, waarop jij zo trots bent.

 

 • Als je eindelijk een keertje tijd hebt gehad om even bij je opdrachtgevers langs te gaan om een koffietje te doen en wat mooie foto's te maken van de woning, komt het beeld toch niet over hoe jij het zou willen en post jij de foto's liever niet, omdat ze toch niet goed overkomen.

Als je het niet doet, dan heb jij straks een overvolle agenda, raak je je passie kwijt en kom je straks in een burn-out terecht, omdat je het gevoel hebt achter de feiten aan te lopen.

 

Als ondernemer komen er veel taken op je af, maar weet je dat je niet alles alléén of zelf hoeft te doen. Door een taak uithanden te geven, kan jij je focussen op het uitoefenen van jouw passie en daardoor je bedrijf laten groeien.

 

We begrijpen dat het spannend is, maar weten dat dit cruciaal is. Waar jij je aandacht instopt, groeit én dat is natuurlijk wat je wil. Blijven doen waar jij gelukkig van wordt en hiervan kunnen leven.

 

Wij nemen voor de shoot graag jouw wensen en focuspunten met je door tijdens een strategiesessie, zodat wij op de hoogte zijn van jouw ontwerp ideeën. Tijdens deze call mag je alles delen waar we rekening mee moeten houden.

 

Als jij nu het gevoel hebt dat het je te veel wordt en dat je niet alle ballen hoog kan houden, dan raad ik je aan om te overwegen de fotografie van jouw projecten over te dragen aan ons.

 

Wij maken graag de tijd voor je vrij om jouw projecten vast te leggen, zodat jij jouw (online) portfolio up-to-date kan houden en je een beeldbank hebt met jouw projecten. Hierdoor hoef je niet elke keer weer op Pinterest te scrollen voor een 'inspiratie post' of weer opnieuw die ene foto te delen.

Personal Branding Shoot Aterlier Oost x Om in te lijst | Fotografie Living So Random

Waar een sterk (online) portfolio aan voldoet;

 • Variërende, maar sterke beelden.

 • Persoonlijkheid.

 • Informatie en inspiratie.

 • Professionele beelden.

Manon

The Switch Studio

 

''Lisanne en Sharon hebben mijn (foto)-studio The Switch Studio perfect weten vast te leggen.

Ze hebben veel verschillende hoekjes gecreëerd en dus veel met het interieur gespeeld. Je ziet duidelijk dat ze hier goed in zijn! De foto's zijn top en van hoge kwaliteit.

Ik heb tevens foto's meegeleverd gekregen voor mijn website, hierdoor shined mijn website helemaal!

Conclusie: fantastische interieur foto's van mijn studio, dit kan ik weer aan potentiële klanten tonen. Bedankt meiden!''

Marleen

MARLN Interieurontwerp

''Op 30 april heb ik een branding shoot gedaan met Living So Random in Studio Røst in Den Haag. In één woord, fantastisch!

Lisanne en Sharon nemen de tijd, hebben eigen ideeën, maar ook is er ruimte voor eigen inbreng. Heel enthousiast over de foto's. Bedankt meiden!''

Jij wil toch ook;

 • Tijd over houden voor belangrijkere taken in jouw bedrijf;

 • Een beeldbank met allemaal professionele foto's en/of video's van je eigen projecten;

 

 • On top of mind blijven;

 • Professioneler over komen, terwijl jij blijft doen waar je het beste in bent.  Zet nu de eerste stap, zodat jij nieuwe opdrachtgevers kan blijven aantrekken;

 • In beeld komen bij jouw droom klanten, zodat jij kan doen waar je gelukkig van wordt;

Ons aanbod:

Interieurfotografie.

 • Overzicht en detail beelden.
 • (Online) Strategiesessie.
 • Zelf je shoot inplannen in onze agenda.
 • Sneak peek ontvangen op dezelfde dag.
 • Inclusief nabewerking.
 • Je ontvangt alle door ons goedgekeurde beelden. 
 • Levering binnen 7-14 dagen.

€497,- per losse shoot.

De prijs is gebaseerd op 3-4 ruimtes en is BTW Vrijgesteld.

Extra's:

Wil jij nog meer uit een shoot halen? Dan zijn de onderstaande opties wellicht iets voor jou.

 

 • Reels: 5-7 horizontale video's die de sfeer weergeven.
 • Beelden afkopen.
 • 3-7 minuten durende video, waar jouw interieurproject heel goed naar voren komt en de keuzes worden uitgelegd.
 • Snellere levertijd: ontvang de beelden na 3-5 dagen.

Prijs op aanvraag.

Door een shoot in te plannen heb jij straks weer een (online) portfolio die up-to-date is en waar jij jouw potentiële klanten mee kan aantrekken.
Je hebt genoeg/vernieuwde content om te delen van jouw eigen projecten. Beter dan al die Pinterest afbeeldingen toch? ;-)

Twijfel je nog vanwege het volgende?

Ik heb momenteel nog te weinig opdrachten. - Door ons aanbod, wordt je zichtbaarder en kan jij jouw social media omzetten als online portfolio, waar jij meer potentiële opdrachtgevers kan aanspreken.

 

Ik vind het te duur. - Hoeveel vraag jij voor een ontwerp? Jij hoeft x aantal klanten te helpen om deze investering terug te verdienen. Door in jezelf te investeren kan jij jouw onderneming verder ontwikkelen en heb je dus meer tijd en middelen om andere klanten te helpen. It is a Win-Win.

 

Ik heb laatst al een personal branding shoot gedaan, dus dat is niet nodig. - Er kan in 6 maanden veel gebeuren en vinden het daarom belangrijk dat jouw foto's die groei laten zien. Jij als persoon en bedrijf groeit en staat niet meer op dezelfde plek als een jaar geleden. Jouw content moet net zoals je bedrijf blijven groeien, vandaar dat deze 2x personal branding shoots niet mogen missen.

 

Ik vind het moeilijk om de fotografie uithanden te geven. - Wat als wij zeggen dat wij tijdens de strategiesessies juist heel erg in gaan op jouw wensen, jouw stijl die je wil overbrengen, zodat dit geheel klopt met jouw wensen. Wij kijken ook altijd van te voren naar de soort beelden die jij deelt, zodat we hier goed mee aan de slag kunnen.

House On The River Zaan.

Eigenaar van Instagram-account.

 

Omg! Wauwwww wat gaaf!!

Ladies de beelden zijn zo mooi! Echt prachtig 😍😍

Zo veel leuke plaatjes die ik zal gebruiken en zal jullie zeker tangen daarbij. Dank Jullie wel. - Seval

Neem nu de stap om een extra taak uithanden te geven, zodat jij kan focussen op de punten waar jij voor betaald wordt.